ÇİVRİL AYÇEKİRDEĞİ
İLE GERÇEK LEZZETİ
TADIMLAYIN!
Çiftçilerimizden naturel olarak alınan ayçekirdeklerini titizlikle işlemlerden geçirip kavurmaya hazır hale getirdiğimiz Çivril ayçekirdeği üretim tesisinde 15.000 ton işleme kapasitesiyle en iyi ürün ve en kaliteli hizmeti tesisimizde yapılan üretim ile hayata geçirmekteyiz.
ÜRETİM AŞAMALARI
ÇİVRİL AYÇEKİRDEĞİ FAYDALARI;
ÇİVRİL AYÇEKİRDEĞİ ÜRETİM KAPASİTESİ
Çivril Ayçekirdeği Ürünleri?
İki farklı ayçekirdeği türü bulunurken bunlar siyah ve beyaz olarak farklılık göstermektedir. Lezzeti ve tadı farklı olan bu ayçiçekler şu şekildedir; Beyaz ayçekirdekleri 6 mm Ayçekirdeği, 6,5 mm Ayçekirdeği, 7 mm Ayçekirdeği, elekaltı ayçekirdeği. Siyah ayçekirdekleri ise 7.5 mm Ayçekirdeği, 8 mm Ayçekirdeği, elekaltı ayçekirdeği olarak üretim işlerimizde yer almaktadır.
Denizli Ayçekirdeği Fiyatları?
Ayçekirdeği fiyatları litre ve milim hesabına göre değişiklik gösterirken müşterilerin ne kadar alacağı gibi detaylarla belirlenmektedir. Toplu alımlarda fiyatta indirim sağlanırken normal sipariş etmek isteyen kullanıcıların fiyat için müşteri hizmetlerimizle iletişim kurabilirler.
Çivril Ayçekirdeği Sınıflandırma Nasıl Yapılır?
İlk olarak ön eleme ve temizleme aşamalarıyla başlayan çivril ayçekirdekleri daha sonra sınıflandırma aşamasına alınmaktadır. Burada her sınıflama değeri farklı olduğu için müşteri isteklerine göre sınıflama ve boylama değerlerini sisteme girerek işlem sağlanır.
Denizli Ay Çekirdekleri Nasıl Kavrulur?
Kavrulma sağlanması için gerekli ısı ortamı hazırlıkları yapılır. Daha sonra kavurma makinesine alınan çivril ayçekirdekleri kıvamını tutturana kadar makine içinde işlenir. Daha sonra gerçek lezzetine ulaşan ürünler hazırlanarak paketlenir.
Denizli Ayçekirdeği Eleme İşlemi Süreci?
Özel olarak seçilen doğal ayçekirdekleri içinde bulunan ayçekirdeği tozu, hafif taneler ve içinde yer almasını istemeyeceğimiz maddelerin çıkartılması sağlanır. Denizli ayçekirdekleri temiz eleme işleminden önce ön eleme işlemine tabi tutulduktan sonra tamamlanması için son aşamaya alınır.