AYÇEKİRDEĞİ ÜRETİMLERİMİZ

ÜRÜNLERİMİZ

image

6 MM AYÇEKİRDEĞİ

6 mm Ayçekirdeği özellkleri ortalama olarak 260-265 Hekto/Litre ve 73-78 milim standartlarında üretilmektedir.

6,5 MM AYÇEKİRDEĞİ

6,5 mm Ayçekirdeği özellikleri ortalama olarak 250 ve üzeri Hekto/Litre ve 85-92 milim standartlarında üretilmektedir.

7 MM AYÇEKİRDEĞİ

7 mm Ayçekirdeği özellikleri ortalama olarak 248-255 Hekto/Litre ve 96 ve üzeri milim standartlarında üretilmektedir. 

ELEKALTI AYÇEKİRDEĞİ

Elekaltı ayçekirdekleri elenerek gerekli işlemeler yapıldıktan sonra hazır hale gelmektedir.

7,5 MM AYÇEKİRDEĞİ

7.5 mm Ayçekirdeği ve özellikleri ortalama olarak 270 ve üzeri Hekto/Litre 98 ve üzeri milim standartlarında üretilmektedir. Adet müşteri talebine göre değişmektedir.

8 MM AYÇEKİRDEĞİ

8 mm Ayçekirdeği ve özellikleri ortalama olarak 260 ve üzeri Hekto/Litre 98 ve üzeri milim standartlarında üretilmektedir. Adet müşteri talebine göre değişmektedir.

ELEKALTI AYÇEKİRDEĞİ

Elekaltı ayçekirdekleri elenerek gerekli işlemeler yapıldıktan sonra hazır hale gelmektedir.

Diğer Ürünlerimiz
image

AYÇEKİRDEĞİ

Ayçekirdeği, papatyagiller ailesine mensup büyük çiçekli bitki olan ayçiçeğinin meyvesidir. Büyük bir üretim potansiyeline sahip ülkemizde ayçekirdeği, en çok tüketilen kuruyemişlerin başında geliyor.

Kabak Çekirdeği

Kabak ve balkabağı tohumu olarak da bildiğimiz kabak çekirdeği, onlarca faydası dışında lezzetiyle de birçok kişinin severek tükettiği kuruyemişlerdendir. Tüketim olarak tuzlu, tuzsuz, az veya fazla kavrulmuş gibi seçeneklerine sahiptir.

Ceviz

Zengin besin değeri ile ceviz, yüzyıllardır topraklarımızda yetişen ve üretim anlamında da dünyada 4. sırada yer almaktadır. Yöresel olarak farklı çeşitleri de bulunur. Yaş ve kuru ceviz, taze ceviz, organiz ceviz ve yeşil kabuklu ceviz bilinen çeşitleridir.

Yer Fıstığı

Kuruyemiş çeşitleri arasında en fazla tüketilen ve çeşitli tatlılar içerisinde de ana malzeme olarak kullanılan yer fıstığı, ülkemizde çok sık oranda yetiştirilir. Özellikle enerji sağlayan özelliği ile bilinir.

BADEM

Ilıman iklim koşullarında yetişen badem, genelde acı ve tatlı olmak üzere iki türe ayrılmaktadır. Çiğ olarak tüketilebildiği gibi farklı lezzetlere dönüştürülerek dolaylı olarak tüketilebilir.

FINDIK

Kabuklu bir yemiş türü olan, kendine özgü tadı ve besleyici yönüyle fındık, atıştırmalık seçiminde ilk tercihlerden biridir. Ülkemiz, fındık üretiminde önemli bir potansiyele sahip olduğundan birçok fındık çeşidi bulunmaktadır.

KAJU

Kaju ağacının meyvesi olan bu fıstık türü, sahip olduğu lezzeti ve zengin içeriği ile severek tüketilmektedir. Kavrulmuş, kabuklu, çiğ ve tuzlu kaju olmak üzere farklı damak tatlarına hitap eden çeşitleri bulunmaktadır.

Antep Fıstığı

Ülkemizde özellikle Gaziantep ve Siirt bölgelerinde yetişen Antep fıstığı, kalitesiyle sadece ülke içerisinde değil yurt dışından da ithal edilmektedir. Normal kuruyemiş olarak tüketimi dışında tatlılarda, salatalarda vb. daha farklı gıdalar içerisine de eklenerek tüketilebiliyor.

image

45 YILLIK

TECRÜBE
TAZE VE DOĞAL

AYÇİÇEĞİ AŞAMALARI

image

Naturel olarak işletmemize alınan ayçekirdekleri son teknoloji makinelerde işlenerek sınıflandırma, ayrıştırma, renk ayırma, hafif tane ve taş ayıklama işlemlerinden geçirilerek Paketlenmekte ve siz değerli müşterilerimiz için hazır hale getirilmektedir.

Tazelik
85%
Organik
89%
KAPASİTE

YILLIK YÜKSEK ÜRETİM KAPASİTESİ

image
Tesisimiz yıllık 15.000 Ton Ayçekirdeği işleme kapasitesine sahip olup her geçen yıl kapasite arttırmak amacıyla hizmet vermektedir.
image